Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

TOP cele mai bune oferte la electrocasnice de azi

Thursday, 29 September 2016, 11:49 Sursă: REALITATEA.NET

Reducere 290 de lei. Cuptor incorporabil Samsung NV70K1340BS Electric 70L Grill Timer Clasa A Inox. Două ventilatoare sunt de două ori mai eficiente, oferind de două ori mai multă satisfactie. Două ventilatoare răspândesc uniform căldura în interiorul cuptorului. Pentru cei ce apreciază stilul, cuptorul Samsung NEO Twin este finisat cu sticlă, otel negru si inoxidabil si decorat cu un mâner integrat curbat care se potriveste perfect mâinii. Rezultatul este un aspect premium cu detalii interesante concepute pentru a aduce armonie în orice decor casnic. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 380 de leiMasina de spalat rufe Samsung WF8EF5E0W4WLE 8 kg 1400rpm A+++ Alb wf8ef5e0w4w. Acum puteti spăla la fel de eficient cu apă rece ca si cu apă caldă - cu masina de spălat Samsung cu tehnologie Eco Bubble. Economiseste energie cu fiecare încărcătură si reprezintă o revolutie în domeniul spălatului. Spălati la rece. Economisiti energie. Tehnologia inovatoare Samsung Eco Bubble spumează detergentul cu aer si apă înainte de începerea ciclului, generând bule care penetrează materialele mai repede decât un detergent concentrat. Spălati rufe la fel de eficient în apă rece ca si în apă caldă, economisind energie. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri masini de spalat de la CEL.ro găsiți LA ACEST LINK.


Reducere 41%. Aspirator cu sac Philips FC852009 4L 750W Tub Telescopic Filtru HEPA Albastru fc8520/09. Întreaga listă de reduceri aspiratoare găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 46%. Aspirator cu sac Philips Performer Active FC852309. Întreaga listă de reduceri aspiratoare găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 33%. Aspirator fara sac Albatros Cyclone-Eco 3L 300W Tub Telescopic Filtru HEPA Rosu cyclone-eco. Întreaga listă de reduceri aspiratoare găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 600 de lei. Combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA 308L A+ Full NoFrost Dispenser apa. Congelatorul din partea de jos a frigiderului Samsung 3050 a fost proiectat in mod inteligent, pentru o utilizare eficienta a spatiului. Functii precum raftul cu glisare usoara si compartimentul cu deschidere completa va ajuta sa depozitati, sa organizati si sa scoateti alimentele, iar toate functiile sunt flexibile si proiectate special pentru a va oferi comoditate pentru multi ani de acum inainte, datorita compresorului cu inversor digital economic din punct de vedere al energiei care este atat de durabil, incat este sustinut de o garantie de zece ani.Spre deosebire de compresoarele conventionale, care dispun doar de doua comenzi, de pornire si de oprire, compresorul cu inversor digital de la Samsung efectueaza 5 cicluri, pe baza nivelurilor de umiditate si a sabloanelor de folosire. Astfel, temperatura se mentine constanta, se reduce uzarea compresorului, pentru o durabilitate mai mare, iar zgomotul este pastrat la un nivel minim. in plus, va veti bucura de linistea interioara adusa de facturile reduse de energie si de garantia de 10 ani. Mai multe detalii legate de ofertă găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 310 lei. Frigider Hotpoint ENTM18210VW 435L A+ Alb. O buna igiena a frigiderului este cea mai importanta conditie pentru pastrarea optima a alimentelor. Hygiene Advance este un tratament cu ioni de argint a peretilor interior ai frigiderului. Este o solutie naturala, permanenta ce previne formarea mucegaiului si a bacteriilor, asigurand in acelasi timp mediul ideal pentru pastrarea optima a alimentelor. Raftul pentru sticle faciliteaza gestionarea spatiului din frigider si este cel mai bun sistem pentru pastrarea in conditii de siguranta a sticlelor. Mai multe detalii legate de ofertă găsiți LA ACEST LINK.


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL