Coronavirus - România: 457848 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

TEST! Alege floarea preferată şi vezi ce se spune despre tine

Wednesday, 15 November 2017, 14:36 Sursă: REALITATEA.NET

Crinul spune despre tine ca esti jucausa, prietenoasa si iti place sa flirtezi. Personalitatea ta unica atrage atentia. Faptul ca esti asa adorabila ii face pe ceilalti gelosi.

Margareta spune despre tine ca esti foarte optimista. Vizunea ta despre lume este una roz-bonbon. Esti indrazneata si stii cand sa iesi in evidenta. Te adaptezi repede la situatiile noi si stii sa inveti din greseli.

Trandafirul spune despre tine ca esti o romantica incurabila care viseaza la marea dragoste. Esti foarte afectuoasa si debordezi de energie pozitiva. Lumea ar trebui sa aiba grija cu inima ta pentru ca poate fi ranita usor.

Laleaua spune despre tine ca esti foarte populara si admirata. Te indragostesti repede si legi relatii usor cu cei din jur. Mereu binedispusa reusesti sa zambesti in orice situatie.

Orhideea spune despre tine ca esti nespus de frumoasa si exotica. Ai o gratie care sugereaza atat feminitate cat si putere. In dictionar, in dreptul cuvantului CLASA gasim o poza cu tine. Unii oameni spun despre tine ca nu esti abordabila (cred ca vorbeste lipsa de incredere a lor).

Irisul spune despre tine ca esti o persoana curajoasa si plina de nadejde. Chiar si atunci cand viata te pune la incercare ai incredere ca lucrurile se vor rezolva. Esti recunoscatoare pentru viata pe care o duci.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL