Telekom România, anunț important de ultimă oră

Tuesday, 20 November 2018, 10:00 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Telekom Romania a încheiat cu Orange Romania, la începutul anului 2016, două acorduri prin care operatorul de telefonie mobilă are acces la rețeaua fixă Telekom Fix (fosta Romtelecom), iar subsidiara Telekom Mobile (fosta Cosmote) folosește rețeaua 4G a subsidiarei locale a grupului Orange.

CEO-ul Telekom România, Miroslav Majoros, a declarat că în prezent se poartă discuții între cei doi operatori, dar a subliniat că "situația s-a schimbat" față de momentul inițial.

“Suntem mulțumiți de rezultatele parteneriatului cu Orange, dar între timp situația s-a schimbat. Telekom are în prezent o acoperire foarte bună pe zona 4G. Avem discuții pe tema continuării colaborării. Dacă va continua sau nu și în ce formă, vom vedea la sfârșitul discuțiilor”, a declarat Majoros, conform profit.ro.

Citește mai multe pe profit.ro!

Telekom România, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de comunicaţii, are afaceri anuale de aproximativ un miliard de euro, conform zf.ro.

Grupul Telekom România a anunțat în decembrie 2017 că toate operațiunile sale mobile, respectiv cele ale Germanos Telecom, Sunlight și Telemobil (fostul Zapp), au fuzionat într-o singură entitate - Telekom România Mobile Communications (n.a fostul Cosmote). Fuziunea s-a realizat pe 1 decembrie 2017, cu scopul de a conduce la o structură organizațională mai eficientă.

Telekom România Mobile Communications (fosta Cosmote) este detinut de Cosmote Mobile Communications (69,99999874% din actiuni), Telekom România Communications (30%) și acționari persoane fizice (0,00000126%).

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri