Telekom România // Anunț de ultimă oră pentru abonații Telekom România

Monday, 18 June 2018, 16:42 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Telekom Romania // Reprezentanții Telekom România au declarat pentru Paginademedia.ro că televiziunea de seriale va fi disponibilă în grilă începând de duminică, 1 iulie.

"Epic Drama va fi disponibil tuturor clienților noștri de servicii TV, pe toate tehnologiile", potrivit aceleiași surse.

Citește și: Telekom România. Dezvăluire bombă. Ce se ascunde în spatele ofertei Telekom, cu net nelimitat

Epic Drama este un post care difuzează în mare parte seriale de diferite genuri, printre care război, mister, politică, adaptări literare, acţiune, aventură sau istorie.

Postul a intrat în urmă cu o săptămână, pe 12 iunie, în grila UPC România.

Telekom România, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de comunicaţii, are afaceri anuale de aproximativ un miliard de euro, conform zf.ro.

Grupul Telekom România a anunțat în decembrie 2017 că toate operațiunile sale mobile, respectiv cele ale Germanos Telecom, Sunlight și Telemobil (fostul Zapp), au fuzionat într-o singură entitate - Telekom România Mobile Communications (n.a fostul Cosmote). Fuziunea s-a realizat pe 1 decembrie 2017, cu scopul de a conduce la o structură organizațională mai eficientă.

Telekom România Mobile Communications (fosta Cosmote) este detinut de Cosmote Mobile Communications (69,99999874% din actiuni), Telekom România Communications (30%) și acționari persoane fizice (0,00000126%).

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri