Telekom // Compania-mamă a Telekom România anunță dezastrul

Wednesday, 27 June 2018, 13:05 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Telekom // Compania-mamă a Telekom România anunță dezastrul! Se vor face disponibilizări în masă, iar locurile de muncă a mii de oameni sunt în pericol, a scris bugetul.ro, care citează Ziarul Financiar.

T-Systems, divizia de servicii IT a gigantului Deutsche Telekom, va elimina 10.000 de locuri de muncă în trei ani în întreaga lume în efortul de a schimba cultura subsidiarei bolnave după un deceniu de pierderi, notează Reuters, conform sursei citate.

Citește și: Veste foarte proastă pentru abonații Telekom România. Anunț de ultimă oră!

În aceste condiții, uniunea sindicală germană Verdi a promis că se va opune planurilor, dat fiind că aproximativ 6.000 dintre poziţiile vizate sunt în Germania.

Restructurări substanţiale sunt aşteptate de când Adel Al-Saleh a devenit şeful unităţii anul acesta. Reducerile de personal anunţate sunt mai mari decât s-a anticipat, a mai informat sursa citată. Citește aici detalii!

Citește și: Telekom România. Dezvăluire bombă. Ce se ascunde în spatele ofertei Telekom cu net nelimitat

Telekom România, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de comunicaţii, are afaceri anuale de aproximativ un miliard de euro, conform zf.ro.

Grupul Telekom România a anunțat în decembrie 2017 că toate operațiunile sale mobile, respectiv cele ale Germanos Telecom, Sunlight și Telemobil (fostul Zapp), au fuzionat într-o singură entitate - Telekom România Mobile Communications (n.a fostul Cosmote). Fuziunea s-a realizat pe 1 decembrie 2017, cu scopul de a conduce la o structură organizațională mai eficientă.

Telekom România Mobile Communications (fosta Cosmote) este detinut de Cosmote Mobile Communications (69,99999874% din actiuni), Telekom România Communications (30%) și acționari persoane fizice (0,00000126%).

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri