Surse: Gruparea Dragnea, în vizorul FBI. Se caută bani negri în bănci din America de Sud

Thursday, 15 November 2018, 23:08 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Surse citate de Comisarul.ro spun că sumele depuse în bănci despre care vorbim depășesc în cazul Grupării Dragnea 50 de milioane de dolari.

Departamentul de Stat american a transmis avertismente discrete către toți oficialii americani care sosesc la București să evite, în măsura circumstanțelor, discuții tete-a-tete cu liderul PSD, sau discuții informale.

Investigațiile FBI au la bază o plată suspectă către o firmă de lobby din SUA efectuată în numele lui Dragnea și PSD de către o entitate care pare a nu avea nicio legătură directă cu partidul de guvernământ și liderul acestuia.

Sursa citata spune că în anchetă apare și numele afaceristului decedat în avion, în Costa Rica, Costel Comana, fostul coleg al lui Dragnea și partener de afaceri imobiliare mai mult decât suspecte.

Fiica lui Comana ar fi vândut cu o grabă suspectă toate imobilele și terenurile achiziționate de tatăl său de la Dragnea.

Elena Udrea și Alina Bica, investigate de asemenea de FBI în Costa Rica, s-ar fi folosit de aceeași rețea ca și Gruparea Dragnea pentru a transfera sume uriașe de bani în bănci din America de Sud și Centrală.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri