Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Surse: Carmen Dan pregăteşte lovitura fatală pentru Gabriela Firea, PSD confirmă ruptura

Monday, 22 October 2018, 13:24 Sursă: REALITATEA.NET

„Atunci când un partid exclude membri consilieri, prefectulul Capitalei, conform legii, este cel care revocă mandatele. Fără prefect nu se întâmplă nimic, și se știe că Speranța Cliseru este în relații bune cu Gabriela Firea. Ca să poată să fie realizabilă această excludere, trebuie schimbat prefectul. Eu am informații că săptămâna aceasta prefectul va fi schimbat din funcție de către ministrul de Interne”, a declarat, pentru Mediafax, Lucian Iliescu, consilier PMP în Consiliului General al Municipiului București.

Potrivit acestuia, cei patru consilieri PSD excluși vor fi înlocuiți de alți membri de pe listele de rezervă.

Liderul consilierilor PSD din Consiliul General al Primăriei Capitalei, Orlando Culea, a declarat, pentru ştiripesurse.ro, că situația de la Primăria Capitalei este una cu adevărat explozivă. El a explicat că Gabriela Firea va mai avea majoritate asigurată de PSD doar la proiectele benefice pentru bucureșteni și arată că, în acest moment, toate proiectele mari se fac doar pentru imaginea personală.

Și consilierul PNL Ciprian Ciucu crede că primarul general a pierdut majoritatea.

Conducerea PSD Sector 5 a exclus din partid patru consilieri generali „pentru voturi repetate împotriva intereselor legitime ale cetățenilor”. De altfel, liderul organizației, Daniel Florea, a cerut la ultimul CEx al PSD ca şi Gabriela Firea să fie dată afară din partid.

Atac dur din PSD la adresa Gabrielei Firea: ”E vinovata principală. Carmen Dan, această Peron a României”


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL