Coronavirus - România: 4057 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Microbuz păzit de poliție în fața unui hotel din Capitală. Peste 20 de oameni, fără apă și mâncare

Thursday, 12 March 2020, 17:06 Sursă: Realitatea.NET

Suspecți de coronavirus, în sectorul 3 al Capitalei. Potrivit unor surse, peste 20 de persoane venite din Bruxelles au staționat în fața unui hotel, într-un microbuz,  de joi dimineață până în momentul de față, și nu au fost lăsați să meargă acasă, informează Realitatea PLUS.

 Microbuzul a intrat în România prin vama Nădlac și ar fi trecut și prin Munchen. Pe parcursul staționării în București oamenii s-au plâns că nu au avut apă și alimente. Au mai fost lăsați călători și la Predeal, Bușteni și Hunedoara.

”De ieri dimineață (miercuri, 11 martie-n.red)  intrați în România, de la 8. Până la 4 am stat în vamă. De la vamă, de la 4, ne-au condus cu o coloană și cu girofarul, ne-au dus pe toate traseele. Au lăsat călători la Predeal, la Bușteni, la Hunedoara. Pe noi ne-au adus aici, cei care aveam ca punct terminal Bucureștiul (...) Fără mâncare, fără apă, fără o toaletă unde să mergem și atunci am preferat să nu bem și să nu mâncăm”, a declarat într-o intervenție telefonică la Realitatea PLUS o femeie care a venit cu microbuzul. 

La fața locului s-au deplasat autoritățile pentru a-i prelua pe cetățeni și plasa în centrele de carantină din țară. Abia când presa a sesizat acest caz, autoritățile s-au autosesizat.

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL