Sucuri care scad colesterolul rău

Tuesday, 17 February 2015, 12:51, Sursă: REALITATEA.NET

Multe dintre problemele de sănătate pot fi tratate și cu ajutorul alimentației. În cazul în care ai colesterolul „rău” crescut, cura cu sucuri de fructe și legume poate face minuni, cu condiția să respecți toate indicațiile medicului.

Adaugă părerea ta

Colesterolul „rău” este asociat cu multe problemele de sănătate, accidentul vascular cerebral și infarctul fiind cele mai frecvente. Substanță grasă prezentă în sânge și în toate celulele corpului, colesterolul este necesar pentru buna funcționare a organismului.

În exces, colesterol „rău” (LDL) se depune pe pereții vaselor de sânge care „hrănesc” organe vitale precum inima și creierul. Pentru reducerea colesterolului, avem soluţii la îndemână oferite de natură, spre exemplu, sucurile de fructe şi legume. Pentru a fi cu adevărat eficiente, acestea trebuie consumate în cadrul unor cure pe termen lung, alături de un stil de viață sănătos.

Sucul de mere

Numeroase studii au arătat că mărul, consumat ca atare sau ca suc, este eficient pentru creșterea colesterolului „bun” și pentru scăderea celui „rău”.

Află continuarea pe clicksănătate.ro