Coronavirus - România: 457848 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Doliu în teatrul românesc. Stela Popescu, pentru ultima oară la teatru

Thursday, 23 November 2017, 16:48 Sursă: REALITATEA.NET

Stela Popescu a murit. Poliţia Capitalei anunţă că a fost deschis un dosar de moarte suspectă după decesul actriţei Stela Popescu, trupul neînsufleţit al acesteia fiind ridicat şi dus la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

"Trupul neînsufleţit va fi ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei pentru a fi clarificate anumite aspecte de natură medicală. Cercetările sunt efectuate de către compartimentul Morţi Suspecte din cadrul Serviciului Omoruri, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti", transmite Poliţia Capitalei.

Stela Popescu a murit. Potrivit reprezentanţilor SMURD, Stela Popescu a fost găsită decedată de un membru al familiei, la domiciliul actriţei.

Potrivit medicilor, decesul ar fi intervenit cu câteva ore mai devreme. 

„Un echipaj de-al nostru a fost la domiciliul dumneaei, în jurul orei 15.50 şi a găsit-o fără semne vitale“, a declarat doctorul Bogdan Opriţa, coordonatorul SMURD Bucureşti. „În momentul în care am ajuns la locaţie, era decedată de mai multe ore”, a completat medicul urgentist. 

Stela Popescu a murit. "Momentan nu avem un dosar de moarte suspectă, se va face o evaluare la faţa locului şi vom vedea dacă este nevoie de autopsie sau nu”, aau spus surse din Poliţie pentru Adevarul. 

Trupul neînsufleţit al Stelei Popescu va fi depus, vineri, la Teatrul Constantin Tănase, iar artista va înmormântată la cimitirul Cernica, a declarat Alexandru Arşinel

"Cred că era o mincinoasă la partea de sănătate. Niciodată nu s-a plâns că o doare ceva. Mai cădea câteodată, că era micuţă, dar se scutura. Alaltăieri am discutat cu ea că am întrebat ce facem în Spania, ce materiale facem. Azi dimineaţa am sunat-o că avem o propunere la Chişinău. Nu a răspuns. Ea n-a mai răspuns de ieri, a murit de ieri. Va fi depusă aici (n.r. la teatrul Constantin Tănase). Va fi îngropată la Cernica, lângă Puiu (n.r fostul soţ al Stelei Popescu)", a declarat Alexandru Arşinel, partenerul Stelei Popescu de aproape 40 de ani.

Citiţi şi:

Stela Popescu a murit la vârsta de 81 de ani. Lumea teatrului românesc este în doliu / Update

Citiţi şi:

Stela Popescu a murit. Ce se întâmplă, acum, acasă la marea actriţă

Citiţi şi:

Stela Popescu a murit. Imagini dezolante cu Alexandru Arşinel, care ajunge la casa Stelei Popescu

Citiţi şi:

Ştefan Bănică junior: Cu dispariţia Stelei, revista românească aproape că-şi pierde ultimul mohican

ORA 16.45: Stela Popescu a murit. Reacţia lui Florin Piersic: Nici nu pot să plâng. Atât de mult am iubit-o eu

17.10: Prima reacție a actorului Mihai Bendeac, după moartea Stelei Popescu


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL