ŞOCANT. Patronul unei firme a încercat să se sinucidă la serviciu. Ce au vazut angajaţii...

Wednesday, 24 October 2018, 13:25 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Patronul unei firme din judeţul Hunedoara şi-a tăiat gâtul şi s-a înjunghiat în burtă, la serviciu, fiind găsit în stare gravă de angajaţii săi, într-un depozit.

Bărbatul de 56 de ani, administrator al unei firme de murături, din municipiul Hunedoara, a fost transportat la spital miercuri, cu o ambulanţă. Subalternii acestuia au sunat la 112, după ce l-ar fi găsit într-o baltă de sânge.

”Tentativa de suicid a avut loc la sediul unei firme. Un bărbat de 56 de ani şi-a provocat leziuni la nivelul gâtului şi abdominal. A fost găsit de angajaţi. A fost stabilizat de echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean, cu medic şi transportat la UPU Hunedoara”, a declarat Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că bărbatul a încercat să se sinucidă folosind un cuţit şi că a lăsat acasă şi un bilet de adio.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu, Poliţia municipiului Hunedoara a fost sesizată că un hunedorean de 56 de ani a fost găsit în depozitul unei societăţi comerciale, prezentând plăgi prin înjunghiere.

Poliţiştii au început cercetările pentru a stabili circumstanţele în care a survenit incidentul, fiind luată în calcul şi varianta unei tentative de suicid, a spus Bogdan Niţu, srie Mediafax.

 Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL