Coronavirus - România: 241339 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ce reacție a avut Simona Halep despre caricatura rasistă a "Charlie Hebdo" și despre Gabriela Firea

Friday, 15 June 2018, 11:24 Sursă: REALITATEA.NET

Simona Halep a preferat să nu amplifice lucrurile și a decis să evite subiectul: "Nu vreau să comentez acest lucru. Nu sunt în măsură să zic nimic despre asta". 

Charlie Hebdo este o revistă satirică franceză, cu apariție săptămânală, care publică, în mare parte, caricaturi și desene, dar și articole controversate.

Charlie Hebdo a devenit cunoscut în lume după ce a fost ținta unui atac terorist, în 2015, atunci când 12 jurnaliști au fost împușcați de către fundamentaliștii islamiști, după ce au publicat o caricatură la adresa lui Allah.

Citește și: Ilie Năstase nu a mai rezistat după derapajul Charlie Hebdo la adresa Simonei Halep

De asemenea, Simona Halep a fost întrebată și despre huiduielile la adresa primarului Gabriela Firea, de pe Arena Națională, de luni, 11 iunie, atunci când liderul WTA și-a prezentat trofeul câștigat la Roland Garros.

”Eu nu fac politică. Nu vreau să spun nimic despre acest lucru. Eu m-am dus pur și simplu ca să împărtășesc această bucurie, de a arăta trofeul oamenilor care au venit și pentru ei am răspuns pozitiv invitației. Strict pentru ei. Atât”, a declarat sportiva.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL