Coronavirus - România: 457848 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Secretul dureros al unei mari actriţe: "În ultimii cinci ani, am purtat peruci şi n-aţi ştiut"

Saturday, 20 August 2016, 21:41 Sursă: REALITATEA.NET

Keira Knightley a dezvăluit una dintre consecinţele mai puţin strălucitoare ale carierei sale de actriţă, conform Mediafax.

Majoritatea femeilor sau bărbaţilor întâmpină probleme precum căderea părului la un moment dat în viaţă, fie din cauza vopsirii, îndreptării sau uscării podoabei capilare cu feonul. Keira Knightley a confirmat că astfel de probleme nu le sunt străine nici actorilor care trebuie să suporte fel şi fel de schimbări pentru a-şi intra în roluri.

“Mi-am vopsit părul în toate culorile posibile pentru diferite filme. Părul meu s-a deteriorat atât de puternic încăt a început să-mi cadă”, a explicat actriţa. “Astfel că pentru ultimii cinci ani, am folosit peruci, iar ăsta a fost cel mai bun lucru care s-a putut întâmpla părului meu.”

Actriţa în vârstă de 31 de ani şi-a început cariera într-un film despre fotbalul britanic "Bend It Like Beckham", înainte de a intra în atenţia publică pentru rolul său în franciza "Pirates of the Caribbean/ Piraţii din Caraibe". Aceasta se va întoarce pe marile ecrane pentru un film remake produs de Disney după "The Nutcracker/ Spărgătorul de nuci", în care va juca rolul unei zâne.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL