Coronavirus - România: 32948 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Se REDESCHID mall-urile din România. Ministrul Virgil Popescu a făcut ANUNȚUL!

Tuesday, 02 June 2020, 16:20 Sursă: Realitatea.NET

”Alături de premierul Ludovic Orban am avut astăzi o întâlnire cu membri ai Asociației Investitorilor de Real Estate din România. Aceștia ne-au prezentat problemele cu care s-au confruntat în această perioadă de criză. Drept urmare, în urma discuțiilor avute am stabilit, că în cazul în care situația epidemiologică ne va arăta că numărul persoanelor infectate scade, vom deschide mall-urile cu data de 15 iunie.

Însă, pentru moment, nu luăm în calcul ca din data de 15 iunie să fie deschise cinematografele și locurile de joacă, din interior. Ușor, ușor se vor da măsuri de relaxare, pentru a ajuta la revitalizarea economiei, pentru ca viața să revină la normalitate”, a declarat Virgil Popescu.

”Nu s-au făcut abordări tehnice. Se vor stabili toate detaliile zilele următoare. Nu s-a pus problema de un număr de persoane care vor intra în mall-uri. Mi se pare normal ca masca să fie purtată. E spațiu închis. Varianta tehnică va fi stabilită de reprezentanții mediului de afaceri împreună cu Ministerul Sănătății și Ministerul Economiei”, a completat ministrul, la Realitatea PLUS.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL