Procesul "Bombonica" a transformat Instanța în teatru de război

Monday, 27 May 2019, 08:59 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Procesul Bombonica a transformat, pas cu pas, Instanţa Supremă într-un ,,teatru de război". În ultimele luni, sute de persoane au venit să îl întâmpine pe Liviu Dragnea, înainte de proces. Mai întâi au fost cei care l-au huiduit, apoi, pentru a acoperi scandările, au fost aduşi cei care l-au aplaudat. Dar de fiecare dată, gărzi de corp alături de jandarmi i-au făcut lui Dragnea culoar prin mulţime. 

Cel mai recent episod a fost în 20 mai, când, în absenţa protagonistului, sute de persoane au venit să îşi arate sprijinul. 


Cu o lună în urmă, a ieşit buluceală generală.


Jandarmii, umăr la umăr cu gărzile de corp, s-au mobilizat de fiecare dată şi au făcut scut în jurul social-democratului, au îmbrâncit pe toată lumea, inclusiv jurnalişti, ca să îl protejeze pe Dragnea. 


Nu fiecare moment petrecut de Liviu Dragnea la instanță a fost marcat de tensiuni. În timp ce aștepta ca procesul său să fie luat în discuție de magistrați, al treilea om în stat și-a potolit foamea, în repetate rânduri, cu mâncarea de zi cu zi a românului de rând- covrigul de un leu. În alte situații, a "navigat" pe internet în căutare de undițe. Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri