REZULTATE Bacalaureat 2017 EDU.ro: Ce note crezi că vor lua elevii care au scris asta la BAC 2017?

Wednesday, 05 July 2017, 10:29 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

REZULTATE Bacalaureat 2017 EDU.ro. A mai rămas puţin peste o oră până când rezultatele la BAC 2017 vor fi afişate pe Edu.ro. Până atunci, pentru a vă relaxa şi a scăpa de emoţii vă propunem cele mai amuzante perle pe care elevii de clasa a XII-a le-au scris la Limba Română. Rezultatele la BAC 2017 vor fi publicate pe bacalaureat.edu.ro. Aici veţi putea vedea notele la BAC 2017 pe judeţe, pe medii sau să vă căutaţi rezultatele dupa nume şi prenume. 

UPDATE ora 12:00: Rezultatele au fost publicate pe EDU.ro! Le puteţi consulta AICI 

REZULTATE Bacalaureat 2017 EDU.ro. În scurt timp se afişează REZULTATELE LA BAC 2017 pe edu.ro, cel mai posibil în jurul orei 12:00. La ora 12:30 urmează că ministrul Educaţiei să susţine o conferinţă de presă în care va anunţa rata de promovabilitate la BAC 2017, precum şi alte informaţii privind modul în care s-a desfăşurat examenul. 

EDU.RO BAC 2017 rezultate: "Ce fac dacă pic BAC-ul?" Întrebarea la care mii de elevi caută răspunsul

REZULTATE Bacalaureat 2017 EDU.ro. Iată cele mai amuzante perle la ROMÂNĂ

Luni, 26 iunie, absolvenții de clasa a XII-a au susținut prima probă din cadrul examenului de Bacalaureat, la Limba și Literatura Română. ”Perlele” nu au lipsit nici în acest an.  Iată câteva exemple:

”Ion a fost unul dintre personajele lui Slavici care a ştiut să lupte foarte mult pentru viaţă dar şi pentru a nu fi bătaia de joc a oamenilor din Siliştea-Gumeşti".

„Ghiţă ştia el că nu e bărbat ca să o facă pe Ana aia fericită aşa că lasă sa i-o pună Samadaul care era bărbat bine şi care ştia să manevreze doamnele de la ţară ca ea". 

„Nu stiu cât ajută comunicarea, dar ştiu că trebuie să arăţi bine ca să fii integrat într-o echipa, femeile au noroc, au si papagal te fac din prima, barbatii sunt mai prosti de fel si le cad ăstora la genunchi".

„Doamna ne-a vorbit despre cinematografie şi ne-a pus să observăm diferenţele dintre realitate şi vis, nu prea poţi să iti dai seama mai ales dacă esti un regizor destept să aduci totul ca în realitate".

”În cinematografie nu există contrastul dintre aparenţă şi esenţă".

”O scenă reprezentativă care reflectă relaţia dintre Niculae şi Nilă este atunci când tat-so se duce la munte şi îi povesteste lui Niculae ce bine se simţea cu alte femei şi nu se comparau cu Catinca, sotia lui".

”Ion este şmecher şi viclean cu Ana lui Baciu, o iubeşte pe după sobă şi o lasă cu burta la gură, nu ştiu cât il interesa pe el plodul, dar clar că vroia pământ".

”Oamenii nu comunica la serviciu ca să faca nişte proiecte de asta sunt serviciile praf la noi în ţară”.

”Ion este precum Lăpuşneanul crud şi disimulator şi îşi bate soţia aşa cum o făcea şi Lăpuşneanul la împăraţie".

”Versurile din strofa citată exprimă moartea iubirii şi faptul ca poetul se apropie să moară".

„Ion a apărut în anul 1999 în perioada interbelica, adica spre sfârşit, mai exact în perioada contemporană sau postbelică"

”Glasul iubirii este sfârşitul dramatugiei în literatură, se stinge amorul intelectualui Ion cu ţăranca de Florica".

”În opinia mea, iubirea în romanul Moromeţii este deosebită şi transmite un gând pozitiv pentru lupta lui Moromete de a nu se stinge iubirea faţă de satul rural".

”Cât despre Florica nu pot spune că a fost cheie de biserică, când cu Ion când cu Vasile Baciu, nu-i mai ajungeau şi ei bărbaţii".

”Vasile Baciu ii frige o bătaie lui Ana de o omoară iar la înmormântare o jeleşte, părinţii lui Ion mor de bautură odata cu copilul lor Petrişor".

„Să crezi şi să nu vezi, Ilie era tatăl lui Slavici cel mai mare prozator de după anul 1990". ”Moromeţii este o capodoperă a liricii româneşti care a reuşit să încânte cu măiestrie cititorii".

Adaugă părerea ta
Alte articole din: EDUCAŢIE