Coronavirus - România: 471536 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Reduceri televizore. Oferte cu prețuri aproape la jumătate pe Evomag.ro

Friday, 19 August 2016, 11:53 Sursă: REALITATEA.NET

Întreaga listă de reduceri televizoare de la Evomag.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 45%. Televizor LED Samsung 165 cm (65") 65H6400, Full HD, 3D, Smart TV, Clear Motion Rate 400, Wireless, WiFi Direct, Telecomanda Smart, 2 perechi de ochelari 3D, CI+. Datorită tehnologiei avansate Clear Motion Rate (CMR) de la Samsung, până şi scenele cu mişcare rapidă sunt transmise cu claritate. O rată CMR mai ridicată înseamnă o imagine mai exactă, cu mai puţine neclarităţi cauzate de mişcare, pentru ca dvs. să vă puteţi bucura cât mai mult de filme de acţiune, emisiuni de sport şi alte genuri de divertisment. Această tehnologie este posibilă datorită ratei de reîmprospătare îmbunătăţite a panoului, vitezei procesorului de imagine şi tehnologiei de iluminare de fundal. Ceea ce însemnă o vizionare cu mult superioară. Întreaga listă de reduceri televizoare o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 36%. Televizor LED Horizon 101 cm (40") 40HL737F, Full HD, CI+. Datorita tehnologiei LED, navigam din cele mai adanci tonuri de negru pana la cele mai stralucitoare detalii de lumina. Mai mult, ai parte de o durata de viata mai mare a ecranului apeland la un consum redus de energie si te bucuri de mai multa culoare beneficiind de contrast si luminozitate superioara. Bucura-te de o imagine clara, plina de lumina si culori vibrante, ce aproape ca iti taie rasuflarea. Impreuna putem transforma experienta ta vizuala intr-un spectacol de neuitat. Întreaga listă de reduceri televizoare o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 36%. Televizor LED LG 165 cm (65") 65UH600V, Ultra HD 4K, Smart TV, TruMotion 100HZ, webOS 2.0, WiFi, CI+. Panoul mentine culorile vibrante din unghiuri largi de vizualizare si pe toata suprafata ecranului. Acesta iti va permite sa te bucuri de culori vii din orice parte ai privi.3D Color Mapping reda culorile apropiate de cele naturale, datorita algoritmului 3D Gamut Mapping. Culorile vor fi mai clare si naturale, iar distorsiunile de culoare vor fi reduse la minim. Întreaga listă de reduceri televizoare o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 32%. Televizor LED Samsung 122 cm (48") 48JU6000, 4K Ultra HD, Smart TV, Clear Motion Rate 100, CI+. Imaginile prind viata cu tehnologia Contrast Enhancer de la Samsung. Televizorul dvs. aplica diferite niveluri de imbunatatire a contrastului pentru diferite zone si obiecte de pe ecran, creand un efect tridimensional. Astfel, rezulta o experienta de vizualizare mult mai realista comparativa cu cea redata de un televizor cu ecran plat. Rezolutia Ultra HD inseamna ca puteti vedea mai clar ca oricand chiar si cele mai mici detalii de pe ecran. Televizorul dvs. Samsung SUHD ofera o rezolutie de patru ori mai mare decat cea Full HD, in culori realiste si precise. Bucurati-va de o imagine optimizata pentru detalii si claritate mai buna ca oricand. Întreaga listă de reduceri televizoare o găsiți LA ACEST LINK.

Reduceri televizoare. Oferte și la cele de ultimă generație

Reducere 31%. Televizor LED Panasonic Viera 122 cm (48") TX-48CX400E, Ultra HD 4k, Smart TV, 3D, Dolby Digital Plus, CI+. Televizoarele UHD 4K ofera o rezolutie de patru ori mai mare decat televizoarele Full HD. Dupa cum va puteti imagina, aceasta inseamna ca puteti vedea mult mai multe detalii si texturi in imaginile UHD 4K, dar si culorile arata mai natural, obiectele se vad mai solid si tridimensional, iar detaliile suplimentare creeaza o senzatie de adancime mai puternica. Multi descriu efectul 4K ca fiind mai asemanator privitului printr-un geam decat uitatului la televizor. In special atunci cand rezolutia suplimentara este dublata de numeroasele functii pentru imagini de inalta calitate introduse de Panasonic pe gama sa de televizoare UHD 4K din 2015. Întreaga listă de reduceri televizoare o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 30%. Televizor LED Samsung 80 cm (32") 32K5672, Smart TV, Full HD, WiFi, CI+. Întreaga listă de reduceri televizoare o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 32%. Televizor LED LG 165 cm (65") 65EG960V, OLED, Ultra HD 4K, 3D, Smart TV, webOS+, Pixel auto-iluminat, Tru ULTRA HD Engine, Sunet Harman/Kardon, WiDi, WiFi Direct, CI+. Pixelii auto-iluminati ofera cea mai buna nuanta de negru, perfecta pentru scene intunecate care vor prinde viata in mod vizibil si cu bogatie de detalii. Fii cu un pas inaintea tuturor si ia parte la actiune asa cum nu ar fi fost posibil pana acum. Consistenta culorilor si a claritatii imaginii, din orice unghi, este posibila doar cu televizorul LG Curved OLED. Întreaga listă de reduceri televizoare o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 30%. Televizor LED Sharp 177 cm (70") LC70LE747E, Full HD, 3D, Smart TV, 100 Hz, Dolby Digital Plus. Seria AQUOS LE747 utilizează cele mai recente tehnologii de imagine de la Sharp pentru a vă oferi cea mai bună experienţă de vizionare posibilă, atât în modul 2D, cât şi în modul 3D. Imaginea în culori naturale prinde cu adevărat viaţă, prezentând un contrast bogat şi o adâncime de culoare care îţi taie respiraţia. Mai mult, modelul LE747 asigură o performanţă maximă cu un consum energetic redus. cest televizor este echipat cu funcţia 3D şi poate converti, de asemenea, programe 2D în modul 3D. Aquos NET+ vă oferă acces la o multitudine de informaţii printr-o conexiune la Internet. Întreaga listă de reduceri televizoare o găsiți LA ACEST LINK.

 

 

 

 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL