Realitatea TV, lider de audiență cu emisiunea "Talk News"

Wednesday, 20 March 2019, 17:40, Sursă: REALITATEA.NET

Realitatea TV a fost lider de audienţă, marți, 19 martie, în intervalul 20:00 - 21:30, când telespectatorii s-au uitat la emisiunea "Talk News", invitat fiind Traian Băsescu.

Adaugă părerea ta

Pe 19 martie, telespectatorii au ales să se uite, în număr mare, la emisiunea "Talk News", moderată de Denise Rifai, care l-a avut invitat pe fostul președinte Traian Băsescu.

Realitatea TV a depăşit, în repetate rânduri, celelalte televiziuni de ştiri, motiv pentru care vă mulţumim dumneavoastră, telespectatorilor noștri.

Vezi și: Traian Băsescu a acceptat o mini şedinţă foto la Realitatea TV. Imagini în premieră din culise

Postul nostru de televiziune a înregistrat un rating de 2,5, la ora 20:00, şi de 2,3, în următoarea parte a emisiunii, care s-a încheiat la ora 21 şi 30 de minute.

Telespectatorii s-au uitat la Realitatea TV, în număr mare, în ultimul sfert de oră al emisiunii "Talk News", atunci când ratingul staţiei noastre a fost de 3,2, la egalitate cu postul Antena 3.

Sub Realitatea TV s-au clasat şi celelalte televiziuni de ştiri, România TV, cu 2,7 puncte de audienţă, Digi 24, cu 1,1, şi B1 TV, care a înregistrat sub un punct, deși invitatul principal era Rareș Bogdan. 

Minutul de aur pentru postul nostru, în rândul publicului urban 18+, a fost la 21 şi 26 de minute, când Realitatea TV a înregistrat 4 puncte de rating.

Staţia noastră, prima televiziune de ştiri din România, a fost preferată şi de publicul din categoria urban 25-55 de ani, în acelaşi sfert de oră, când s-au înregistrat 1,69 puncte de audienţă. Realitatea TV a fost urmată de Digi, cu 1.2 puncte, Antena 3, cu 1,1, în timp ce B1 TV şi România TV s-au încadrat mult în urmă.

Aceeaşi situaţie este şi în categoria de public urban 18-49 de ani. Realitatea TV a avut, în intervalul 21:15 - 21:30, o audienţă de 1,16, iar restul televiziunilor de ştiri s-au clasat sub un punct.