Reacția fabuloasă a Simonei Halep, după punctul care a adus victoria României la Fed Cup

Monday, 11 February 2019, 10:22 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

România s-a calificat în semifinalele Fed Cup, iar Simona Halep a trăit la intensitate maximă ultimul punct al meciului de dublu câștigat de perechea Irina Begu - Monica Niculescu.

Imediat după încheierea meciului, Simona Halep a ridicat mâinile spre cer, după care a sărit peste panourile publicitare și a fugit pe teren pentru a sărbători alături de celelalte jucătoare, conform digisport.ro.

La finalul meciului, Simona Halep a vorbit despre trăirile pe care le-a avut în tribună, la meciul câștigat dramatic de Begu și Niculescu.

”Am avut niște emoții extraordinare. Nu am mai trăit niciodată așa ceva și mă bucur tare mult că am reușit să câștigăm. Mi-am propus acest lucru și uite că Dumnezeu nu ne lasă la greu. Mulțumim publicului, a fost extraordinar și, cu atâta energie, era greu să cedăm, să nu câștigăm acest meci.

Nu cred că se putea un scenariu mai dramatic, dar fetele au fost puternice mental, nu au cedat nicio clipă și au crezut în ele”, a spus Simona Halep pentru Digi Sport.Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT