RCS & RDS // Surpriză! Ce vor vedea abonații DIGI TV

Friday, 29 June 2018, 14:43 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

RCS & RDS // De luni, 2 iulie, televiziunea de documentare DOQ va fi lansată și în grila DTH a RCS & RDS.

Televiziunea DOQ este prezentă și în grilele operatorilor Akta-DCS, Focus Sat, Orange și UPC, precum și în mulți alți operatori de cablu mai mici de pe teritoriul României, a mai informat forbes.ro.

Conform sursei citate, televiziunea DOQ este deja lansată cu localizare 100% în limba maghiară și cehă în grilele celor mai importanți jucători de pe piața de cablu din Ungaria, Cehia și Slovacia, numărul de abonați ai televiziunii depășind deja 6 milioane în regiunea Europei Centrale și de Est.

DOQ TV este un post TV documentar care prezintă întâmplări fascinante despre lume, de la cele mai importante bătălii ale istoriei, la știință și tehnologie, de la mistere până la religie, potrivit mediafax.ro.

În iulie 2015, televiziunea de documentare DOQ, operată de Tematic Media Group, s-a relansat în România şi a fost inclusă la acea vreme în pachetul de bază al platformei digitale (DTH) Focus Sat, deţinută de compania de telecomunicaţii UPC, conform mediafax.ro.

Citește și: DIGI a anunțat mai multe modificări importante la contractele existente

Totul vine în contextul în care, începând din 1 iulie, nu mai puțin de 7 canale vor fi scoase din grila Telekom România: National Geographic, National Geographic HD, Nat Geo Wild, Nat Geo Wild HD, Nat Geo People, Nat Geo People HD şi canalul dedicat copiilor, Baby TV.

Telekom România are aproximativ 1,5 milioane de abonaţi la serviciile de televiziune, în timp ce lider de piață rămâne RCS, cu aproximativ 3,5 milioane de abonați.

 

.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: LOCAL