Coronavirus - România: 465982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

RCS & RDS // Anunț extraordinar pentru toți abonații DIGI

Tuesday, 30 October 2018, 16:36 Sursă: REALITATEA.NET

RCS & RDS // DIGI 4K // Forul audiovizual a aprobat acordarea unei licențe prin satelit pentru Digi 4K, care va fi o televiziune generalistă, ce va difuza filme, documentare dar și meciuri de fotbal din Europa League, Champions League și alte campionate europene (care vor avea emisie 4K), a notat paginademedia.ro.

Televiziunea va emite în România și în alte țări din Europa Centrală și de Sud Est, potrivit proiectului depus la CNA.

RCS & RDS // DIGI 4K // Postul va fi lansat, potrivit reprezentanților RCS, în prima parte a lunii noiembrie, în jurul datei de 8 - 9 noiembrie.

Postul Digi 4K va fi disponibil contra cost și va putea fi recepționat de utilizatorii care au abonament la RCS și care dețin un televizor cu tehnologia 4K.

RCS & RDS // DIGI 4K // Întrebați despre prețul pentru Digi 4K TV, reprezentantul RCS a răspuns că nu știe exact, dar că probabil va fi în jurul prețului plătit acum pentru canalele de filme pay TV.

Bogdan Chirițoiu, Manager Proiect: „Ne-am aliniat unui trend care este mai mult decât evident în toată industria. Calitatea programelor tinde să crească. Dacă ne uităm în jurul nostru, și în Serbia s-a lansat un canal 4K.

Conținutul acestui canal va fi din trei surse: conținut de sport, vom avea transmisii live. Programul urmând să fie mixat cu muzică și programe de documentare.

E un program experimental, încă nu știm cum va reacționa public. Un canal pay tv premium disponibil celor care au tehnologia 4K. Va fi și cu sunet dolby.

De principiu, transmisiile live vor fi de la competițiile pe care Digi Sport le are deja achiziționate. Vor fi în principal din Champions League dar și din campionatul Franței și Spaniei. Documentarele vor fi despre natură și travel".

Citește mai multe aici!

CUM SUNT ÎMPĂRȚIȚI ABONAȚII TV ÎN ROMÂNIA

RCS&RDS - 3.700.000
TELEKOM - 1.470.000
UPC ROMÂNIA - 931.000
ORANGE TV - 418.000
FOCUS SAT - 353.000
TOTAL: 6.872.000

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL