Coronavirus - România: 69374 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Șoferul mașinii cu numere anti-PSD: "Fac plângere penală"

Tuesday, 31 July 2018, 12:09 Sursă: REALITATEA.NET

Răzvan Stefanescu, şoferul maşinii cu numerele de înmatriculare M..EPSD, s-a prezentat astăzi la sediul Brigăzii Rutiere, împreună cu un avocat, ca să afle de ce i s-a deschis dosar și care sunt motivele pentru care oamenii legii l-au lăsat și fără plăcuțe și fără permis.

"Pentru copil, voi face plangere penala, pentru ca nu mi se pare corect. Nu am omorat pe nimeni, ma putea lasa o ora sa merg sa las copilul undeva, n-au fost de acord, mi-au spus ca trebuie sa mergem la Politie. Voi face plangere penala", a explicat Răzvan Ștefănescu, astăzi dimineață.

Citește și: EXCLUSIV REALITATEA.NET  Primul interviu cu șoferul celebrei mașini cu numerele anti-PSD

 

De la ce a plecat totul

O mașină a făcut turul României în ultimele două săptămâni, atrăgând atenția prin numărul de înmatriculare, M..EPSD.

Ieri, poliţiştii de la "Rutieră" i-au reţinut lui Răzvan Ștefănescu permisul şi celebrele plăcuţe de înmatriculare, informația fiind obținută exclusiv de Realitatea TV.

De asemenea, proprietarului autoturismului Audi cu număr anti-PSD i-a fost întocmit, tot ieri, un dosar penal pentru conducerea unei mașini ale cărei plăcuțe nu sunt valabile pe teritoriul României.

Șoferul, Răzvan Ştefănescu, 45 de ani, are două numere de înmatriculare: unul oficial şi unul preferenţial, realizat în Suedia.

 

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL