Coronavirus - România: 465982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Rareş Bogdan, mesaj pentru tatăl Alexandrei, după ieşirea bărbatului, de joi seară

Friday, 02 August 2019, 09:47 Sursă: REALITATEA.NET

Citiţi şi:

Cine e bărbatul care îşi spune "Îngerul alb" şi pe care Cumpănaşu îl acuză că e complice cu Dincă

După toate greșelile autorităților, tatăl Alexandrei încă are puterea necesară să ierte. "Poate nici dânșii nu și-au dat seama, poate dacă apelul sau locația era mai clară, poate, și mă simt vinovat eu ca tată, poate nu se ajungea până aici, dar cred că își vor face datoria și o vor gasb în viață, așa îmi spune inima. N-am informații despre așa ceva, dar noi suntem creștini, credem în așa ceva, așteptăm să vină acasă".

Ioan Măceșan a avut un mesaj și pentru principalul suspect în acest caz, Gheorghe Dincă. "Exact așa cum a avut el zâmbetul acela într-o parte, îi spun să ardă în iad dacă a făcut așa ceva. Dacă nu, Dumnezeu să îl aibă în pază", a afirmat tatăl Alexandrei.

Rareş Bogdan i-a transmis şi el un mesaj tatălui Alexandrei. "Numai Părinte să nu fii în această situație...... Putere și Credinţă, Domnule Măceşanu!", a postat PNL-istul pe Facebook.

Ioan Măceșanu a subliniat că, din punctul lui de vedere, căutările ar fi trebuit să înceapă încă de miercuri seară, când a mers la secția de poliție pentru a raporta dispariția Alexandrei.Însă polițiștii i-au spus să revină a doua zi, dacă fata nu revine acasă.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL