Coronavirus - România: 28973 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Rareș Bogdan, dezlănțuit: ”Este absolut șocant!” Anunț dramatic al jurnalistului

Friday, 19 October 2018, 16:12 Sursă: REALITATEA.NET

Realizatorul emisiunii ”Jocuri de Putere”, de la Realitatea TV, se declară șocat de informația potrivit căreia Inspecția Judiciară ar fi dispus începerea cercetării disciplinare împotriva procurorilor care au început ancheta în dosarul Jandarmeriei

”Este absolut socant! Chiar nimeni nu vede ce se intampla in aceasta tara?! E un sat fara caini? Alooooooo, un Individ si cei din jurul lui distrug o Tara si ii alunga pe cei ce nu ii aplauda...... Nu se poate..... simt din ce in ce mai mult ca lupt cu morile de vant si undeva, undeva la un un anumit nivel, cineva nu vede, sau pur si simplu refuza sa vada din prostie, nepasare sau din ticalosie..... DUREROS”, scrie Rareș Bogdan pe pagina sa de Facebook. 

Inspecția Judiciară a dispus începerea cercetării disciplinare împotriva procurorilor care au început ancheta în dosarul Jandarmeriei, informează G4Media.ro. Sursa citată suține că aceștia ar fi acuzați de tentativă de compromitere a actelor efectuate în dosar. 

Surse din cadrul Inspecției au declarat pentru G4Media.ro că miza acestei acțiuni disciplinare ar fi, pe lângă intimidarea procurorilor, tentativa de a compromite actele deja administrate în dosar, aruncând suspiciunea de nelegalitate asupra acestora. Potrivit surselor citate, Inspecția Judiciară face referire la dispoziții care fie au fost abrogate, fie nu au fost puse în aplicare de peste un deceniu.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL