Coronavirus - România: 697898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Rareș Bogdan a venit cu valiza în emisiune. Mesajul său pentru Liviu Dragnea

Sunday, 04 November 2018, 21:30 Sursă: REALITATEA.NET

Rareș Bogdan a venit cu o valiză în studioul Realitatea TV, pentru a fi în ton cu "valiza" care i se pregătește șefului PSD după apariția documentelor secrete de la Tel Drum.

"Nu e valiza mea. E valiza - culoarea partid. Nu știu dacă e plină de sânge! Poți să o folosești la Jilava, la Rahova, să ții șobolani în ea, la Rio."

Moderatorul emisiunii Jocuri de Putere a avut un mesaj clar pentru Liviu Dragnea. 

"Înainte de emisiune, am înțeles, că urma să fie un atac la adresa mea. Au încercat să spună că au SMS între mine și jurnaliștii de la Rise Project în care le spuneam să-mi dea să acopăr nu știu ce. Eu nu îi cunosc pe cei de acolo, decât un singur jurnalist cu care am fost coleg la Ziua de Cluj, el s-a transferat la Hotnews. Nu merge.

Nea Liviule eu am înțeles disperarea, dar nu merge!

Domnul Dragnea a reușit să își ducă soția la Înalta Curte, să o expună la un mare stres, reușește să își ducă copilul în fața judecătorilor. Cât de inconștient să fii să îți expui copilul la așa ceva... Batistuță era încă de sâmbătă seara aici la Realitatea. Spre dezamăgirea dvs. Realitatea emite, suntem aici și aveți o problemă cât casa ", a spus Bogdan.

 

 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL