Coronavirus - România: 201032 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Turcan: ”Primul tronson al autostrăzii Sibiu - Piteşti, reprezentativ pentru proiectele deblocate de Guvern, după ce ani în șir au fost uitate în sertare”

Friday, 18 September 2020, 11:47 Sursă: Realitatea.NET

”Tronsonul Sibiu-Boița al autostrăzii Sibiu-Pitești păstrează un ritm al construcției care mă face să cred că promisiunile primelor porțiuni asfaltate în 2021, lansate la vizita trecută, sunt realizabile. Nivelul de avans al investiției (6-8%) este o confirmare în plus.
Împreună cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode și alături de președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean și prefectul Mircea Crețu, am primit asigurări astăzi, într-o zi specială pentru infrastructura din România, cu privire la capacitatea constructorului de a onora și chiar depăși graficul de lucrări.
Sibiu-Boița este primul tronson al autostrăzii Sibiu-Pitești și devine, iată, reprezentativ pentru șantierele de infrastructură pe care Guvernul le-a deblocat după ce ani de zile proiectele lor au fost uitate în sertare sau plimbate pe la televiziuni!”, a anunțat Raluca Turcan, prezentă vineri la Sibiu.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL