Coronavirus - România: 65177 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Raluca Turcan, la raportul pe STAREA DE URGENȚĂ: ”Mare parte dintre actele normative adoptate de Executiv au fost "măcelărite" în Legislativ”

Wednesday, 15 July 2020, 21:39 Sursă: Realitatea.NET

 "Chiar dacă noi am încercat imprimarea unei cooperări loiale între Guvern şi Parlament nu am primit acelaşi răspuns din partea Parlamentului, din nefericire, ne-au venit chiar multiple piedici şi obstacole populiste. Mare parte dintre actele normative adoptate de Guvern au fost măcelărite în Parlament, ceea ce ne-a îngreunat foarte mult activitatea guvernamentală şi mai ales efortul de a face faţă pandemiei.

Mai mult decât atât, prin amendamentele succesive aduse la ordonanţele Guvernului s-a creat o povară bugetară suplimentară, de peste 2% din PIB. Numai în anul 2020 s-a întâmplat lucrul acesta, în condiţiile în care majoritatea coagulată în jurul PSD cunoştea foarte bine situaţia financiară pe care au lăsat-o la finalul anului trecut", a declarat Turcan, după şedinţa de guvern, prezentând raportul privind acţiunile întreprinse de Guvernul României pe perioada stării de urgenţă (16 martie -15 mai 2020).


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL