Coronavirus - România: 695153 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Raluca Turcan: "Astăzi este un moment istoric ale cărui efecte le vom simți de mâine în viața de zi cu zi”

Sunday, 06 December 2020, 09:23 Sursă: Realitatea.net

"Votul de astăzi este esențial pentru viitorul României. Decizia noastră de acum va spune întregii Europe în ce și în cine credem și ce fel de țară vrem. 
Eu am votat pentru o Românie europeană: cu responsabilitate în funcția publică, bazată pe lege și instituții puternice. Am votat ca în viitorii 4 ani să putem avea o guvernare stabilă în România. 

Mesajul meu pentru toți românii de bună credința este de a participa la votul de astăzi ca la un moment istoric de care nu doar că ne vom aminti peste ani, ci și ale cărui efecte le vom simți de mâine în viața de zi cu zi. 

Îmi permit, de aici, de la Sibiu, să îi indemn pe toți cei care cred în democrație, să participe la ea fiindcă nimic din ceea ce susținem pe Facebook, nimic din ceea ce spunem prietenilor sau colegilor că ne dorim pentru țară nu se poate întâmpla dacă astăzi nu ieșim la vot.

Îi asigur pe sibieni că votul are loc în condiții de siguranță. Tocmai m-am convins de acest lucru și vor avea, fiecare dintre ei, aceeași dovadă la toate secțiile din județ.”


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL