Coronavirus - România: 500273 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Raed Arafat, anunţ oficial despre moartea Stelei Popescu

Thursday, 23 November 2017, 19:12 Sursă: REALITATEA.NET

Arafat spune că decesul a survenit cu mult timp înainte. Prima ambulanță a ajuns la domiciliul Stelei Popescu la ora 15:40.

„Apelul la 112 a fost primit la ora 15:32. Au fost trimise două mașini: una de prim ajutor și una de terapie intensivă de la spitalul Floreasca, ce a ajuns prima în aproximativ opt minute de la apel. Din păcate, colegii de pe mașina respectivă nu au avut ce face. Decesul survenise cu mult timp înainte. A fost anunțată poliția și constatat decesul”, a explicat Raed Arafat.

Stela Popescu a murit în data joi, 23 noiembrie 2017. Informația a fost confirmată și de viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu, dar și de reprezentanții SMURD.

„Un echipaj de-al nostru a fost la domiciliul dumneaei, în jurul orei 15.50 şi a găsit-o fără semne vitale“, a declarat doctorul Bogdan Opriţa, conform Adevărul.

Și Aurelian Bădulescu, viceprimar al municipiului București, a confirmat această informație tristă. Vecinii au sunat la 112 pentru că actrița nu răspundea la ușă și s-au gândit că s-a întâmplat ceva rău.

Conform informațiilor disponibile până acum în presă, se pare că actrița a fost găsită fără suflare în propria locuință. Se pare că actrița nu s-ar fi simțit bine în ultimele zile. Ea urma să împlinească 82 de ani în luna decembrie.

În vară, Stela Popescu a mărturisit că suferă de diabet și era nevoită să ia niște medicamente “jumătate de oră pe zi”

Stela Popescu (n. 21 decembrie 1935, s. Slobozia-Hodorogea, Orhei, Basarabia) a fost o actriţă română de teatru, film şi televiziune. A realizat cupluri celebre alături de Ştefan Bănică şi Alexandru Arşinel. Stela Popescu, Doamna Teatrului de Revistă a reuşit să se menţină în topul celor mai iubiţi actori ai scenei româneşti timp de bine de jumătate de veac.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL