Putin, prima reacție după ce Trump l-a dat afară pe șeful FBI: "Nu avem nicio legătură cu asta"

Wednesday, 10 May 2017, 20:01 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Vladimir Putin a fost întrebat de jurnaliști și despre posibilele efecte ale demiterii șefuluiFBI asupra relațiilor dintre SUA și Rusia. Liderul de la Kremlin a spus "nu va exista niciun efect", potrivit The Independent.

Președintele rus a continuat: "Întrebarea este foarte bizară. Nu avem nicio legătură cu asta. Președintele Trump acționează în concordanță cu legile și constituția țării sale".

Președintele SUA, Donald Trump, a promis, miercuri, că va numi "pe cineva care va face o treabă mult mai bună". Anunțul vine după demiterea lui James Comey din funcția de director a FBI, apărânu-și astfel decizia pe rețeaua Twitter după apariția unor acuzații de interferență politică.

Trump, primele precizări după ce l-a demis pe șeful FBI. Pe cine va numi în locul acestuia

'James Comey va fi înlocuit de cineva care va face o treabă mult mai bună, aducând înapoi spiritul și prestigiul FBI', a scris Donald Trump pe Twitter.

'Comey a pierdut încrederea aproape a tuturor la Washington, atât a republicanilor cât și a democraților. Când lucrurile se vor liniști, îmi vor mulțumi!', a adăugat el.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: EXTERN