PSD cere autorităţilor măsuri pentru a preveni răspândirea coronavirusului

Sunday, 26 January 2020, 11:55 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

”PSD somează Ministerul Sănătăţii şi Guvernul României să ia în serios recomandările Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) şi să ia toate măsurile necesare preîntâmpinării răspândirii coronavirusului din China, inclusiv prin demararea unor campanii de informare a populaţiei privind măsurile de protecţie şi prevenire”, anunţă social-democraţii.

Postarea de pe pagina de Facebook a PSD ironizează măsurile luate pe Aeroportul ”Henri Coandă”, unde au fost amplasate afişe de informare în legătură cu coronavirusul apărurt în China..

”Epidemia nu are week-end şi nici nu se împiedică de petreceri şi torturi festive. Şi nici de cele trei afişe din aeroporturi!”, se arată în postare.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-26 14:08:16
Moromete

O primă măsură pentru respectarea recomandărilor Organizației Mondiale a Sănătății ar fi să-i izoleze pe pe cei din PSD în secțiile de partid. Auzi la gura lor grijă față de recomandările organismelor internaționale ? Au uitat cum au tratat avertismentele legate de pesta porcină ?

2020-01-26 14:22:38
Moromete

erata : secțiile a se intelege sediile. Orcium trebuie să-și aleagă conducerea după modelul conclavului papal așa că se pot afuma cât timp trebuie pentru că se pot steriliza si cu fum..până le iese fum roșu pe nări.

Alte articole din: Ultimele Stiri