Coronavirus - România: 212492 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Protest la Complexul Energetic Oltenia. Mai mulți angajați au intrat în greva foamei

Monday, 19 December 2016, 09:19 Sursă: REALITATEA.NET

Aproximativ 10 mineri și energeticieni dar și lideri ai acestora s-au postat, luni dimineața, în fața sediului administrativ al Complexului Energetic Oltenia purtând pancarte pe care scrie Greva Foamei.

Motivele intrării acestora în grevă par a avea legătură cu ultimele negocieri purtate între sindicate si administrație.

Preşedintele Sindicatului Mine Energie Oltenia, Gabriel Căldăruşe a anunţat că, împrenă cu alţi şapte salariaţi ai CE Oltenia, a intrat în greva foamei, potrivit Gorj-domino.ro Protestul extrem este cauzat, printre altele, de nerectificarea bugetului companiei.

Sindicaliştii reclamă faptul că până la această dată nu a fost aprobată o rectificare a bugetului companiei care să permită acordarea, în luna decembrie, a salariilor tuturor angajaţilor Complexului Energetic Oltenia.

"Lucrurile sunt foarte simple. Este vorba de o rectificare a fondului de salarii, o rectificare care e normal a fi făcută în ceea ce priveşte Complexul Energetic Oltenia. Este vorba de un deficit de 12 milioane de lei anul acesta şi, conform site-ului Ministerului Energiei, de 16 milioane lei anul viitor, pentru că atunci vor fi probleme majore", a declarat Gabriel Căldăruşe.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL