Coronavirus - România: 695153 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Protest în faţa Primăriei Sectorului 4. Comerciaţii, nemulţumiţi că li se demolează tarabele

Wednesday, 09 December 2015, 14:17 Sursă: REALITATEA.NET

"Protestăm pentru că actualul primar vrea să ne desființeze, să rămânem fără locuri de muncă. Ne spune că toate contractele noastre sunt ilegale, dar sursele noastre de la Administrația Piețelor ne-au spus că sunt legale.Cu toții suntem în legalitate, vor să facă un abuz. Nu vrem să facem scandal, suntem pașnici. Dacă sunt ilegale, cum trăim de 20 de ani la Piața Sudului? ", a afirmat una dintre protestatare, care a susținut că va fi afectată de demolare toată piața Sudului, conform Agerpres.

"Vrem să ne facă contracte, avem valabilitatea contractelor până pe 31 decembrie și refuză să ni le prelungească", a adăugat o altă protestatară.

Fostul director al Administrației Piețelor sector 4, Ștefan Florescu, a susținut, în context, că "situația este rezultatul unor abuzuri" săvârșite de noul edil al sectorului 4.

"Contractele sunt valabile, ele au fost plătite până la sfârșitul lunii decembrie și automat trebuiau să se prelungească, începând cu 1 ianuarie 2016. Faptul că astăzi primarul interimar Daniel Băluță nu vrea să le prelungească contractele nu face decât să demonstreze neputința și reaua voință față de acești cetățeni, care își duc traiul din afaceri din acestea mici pe care le au de 20 ani", a spus Florescu.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL