Coronavirus - România: 209648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Protest împotriva legii vaccinării: ”Nu vrem să fim tratați precum animalele”

Sunday, 13 August 2017, 16:28 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit REALTIATEA TV, oamenii au venit cu pancarte pe care scrie ”STOP vaccinării obligatorii”, ”Liberi să alegem”, printre ei aflându-se și câteva vedete, dar și un călugăr.

Organizatorii protestului justifică necesitatea unui astfel de manifest pentru că oamenii nu pot fi vaccinați cu forța, precum animalele.

„Sinistrul proiect de lege a vaccinarii a fost introdus pe ascuns în şedinţa de Guvern si a fost aprobat, fiind trimis catre Parlament, unde am văzut deja la ce "dezbateri" ne putem aştepta (conform declaraţiilor sefilor de partide politice). Toti cei care NU VRETI să fim trataţi cu toţii (copii şi adulţi deopotrivă) precum animalele dintr-o ferma sunteţi asteptaţi la acest protest! Toti cei care REFUZAŢI să vă fie reduşi copiii la stadiul de animale în al căror corp ar putea unii să injecteze cu fortţa/sub constrângere ce vor şi când vor suntetţi asteptatţi la protest! Toti cei care veţi lipsi de la acest protest (motive putem gasi oricare dintre noi) recunoaşteţi în mod implicit că sunteti de acord să fiti tratati, dvs si copiii dvs, asemenea animalelor dintr-o fermă şi să vi se injecteze cu forţa/sub constrângere o mulţime de vaccinuri "sigure". Să nu spuneţi ca nu ati ştiut ce va aşteaptă, vedeţi ca numărul de vaccinuri "obligatorii" va creşte periodic şi veţi fi obligati să le acceptaţi şi pe acelea nou introduse! Decizia vă aparţine! Fiecare dintre noi să decidă in ce categorie (OM sau animal de fermă) intră şi să acţioneze în consecinţă!“, se arată pe pagina evenimentului anunţat pe Facebook.

 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL