Coronavirus - România: 205793 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Primăria Capitalei vrea să mai acorde 25.000 de vouchere pentru biciclete. Când încep înscrierile

Friday, 25 August 2017, 16:19 Sursă: REALITATEA.NET

În expunerea de motive, Direcţia de Mediu arată că suplimentarea numărului iniţial de vouchere aprobat cu un număr maxim de 25.000 de vouchere ar răspunde solicitărilor actuale primite de la cetăţeni, în cadrul proiectului "Biciclişti în Bucureşti”.

Proiectul prevede ca suma aferentă tuturor voucherelor ce se vor putea distribui în 2017 va fi suportată din bugetul Primăriei, restul de vouchere rămase de distribuit urmând a fi finanţate din bugetul Capitalei pe 2018.

Propunerea va fi dezbătută în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) de pe 30 august.

Mulţi dintre bucureştenii care au făcut cerere online pentru a beneficia de un voucher de la Primăria Capitalei, în vederea cumpărării unei biciclete sau trotinete, nu au primit număr de înregistrare şi au descoperit că, deşi au aplicat printre primii, nu se află pe lista primilor 5.000 de beneficiari.

Primăria Capitalei a explicat, într-un răspuns adresat Mediafax că nu au fost procesate decât cererile online care aveau şanse de a se încadra în limita celor 5.000 de vouchere.

„Din cauza numărului foarte mare de solicitări primite pe e-mail, au fost procesate, în primă fază, doar cele care aveau şanse să intre în primele 5.000, cu o marjă generoasă. Toţi ceilalţi solicitanţi vor primi numere de înregistrare în etapa a doua a programului, care va demara imediat după aprobarea de către Consiliul General a numărului de vouchere. Cei care nu au primit număr de înregistrare cu siguranţă nu se regăsesc pe lista primilor 5.000 de beneficiari”, a explicat, în acest context, pentru Mediafax, Municipalitatea.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL