Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Premierul britanic rămâne în carantină de coronavirus

Friday, 03 April 2020, 16:42 Sursă: Realitatea.net

"Mă simt mai bine, am în continuare unul dintre simptome", "am în continuare temperatură", "trebuie să-mi continui carantina", a declarat el într-un scurt mesaj video pe Twitter premierul britanic, în care îi invită pe britanici să nu cedeze tentaţiei de a-şi părăsi domiciliul în acest weekend, în contextul în care Regatul Unit se află în izolare de 11 zile, scrie Agerpres.

"Lucrăm din plin la programul nostru pentru a învinge acest virus", a declarat vizibil obosit şeful guvernului, care continuă să lucreze în reşedinţa sa din Downing Street de o săptămână. Criticat pentru felul în care gestionează criza, guvernul britanic a promis să efectueze 100.000 de teste zilnic până la sfârşitul lunii şi a inaugurat vineri la prânz un spital de campanie la Londra, cu o capacitate iniţială de 500 de paturi, care însă poate fi extinsă până la 4.000.

Potrivit ultimului bilanţ publicat joi, COVID-19 a făcut aproape 3.000 de morţi în spitalele britanice și peste 33.000 de îmbolnăviri.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-04-03 20:28:38
Inaintea le lipsea doar salariul marit !!! Dar nu se spalau pe miini ...

... nici acum nu se spala dar au gasit alt vinovat ... nu au echipamente !!! Exact cum nu aveau nici inainte !!! Nu au nici chef, nici cunostinte, nici ...

Alte articole din: ACTUAL