Coronavirus - România: 471536 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Premieră la Muzeul Civilizației Populare Tradiționale din Sibiu: ASTRA FILM FESTIVAL 2020 aduce filme ce vor putea fi vizionate din bărci

Thursday, 03 September 2020, 12:36 Sursă: Realitatea.net

Autor: Zbirnea Andrei

ASTRA FILM FESTIVAL OUTDOOR se va desfășura în perioada 4 - 13 septembrie, în aer liber: la Muzeul Astra și în Centrul Istoric al Sibiului, care vor lua locul sălilor de cinema. Astra Film Festival Outdoor va include proiecții de film, întâlniri cu autorii, discuții , programe speciale și concerte. Cinefilii vor avea la dispoziţie 30 de bărci pentru a viziona producţiile cinematografice. Într-o barcă pot sta maxim patru spectatori. Ecranul va fi amplasat între morile de vânt din Muzeul în aer liber, chiar lângă lac.

Ciprian Ștefan, directorul Muzeului ASTRA: "Acest mod de a urmări producţii cinematografice din bărci este o premieră pentru Muzeul ASTRA. La fel de bine, iniţiativa departamentului ASTRA Film, unitate a Complexului Naţional ASTRA, este o bună oportunitate pentru a valorifica monumentele şi întreg patrimoniul din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului. Vom lua toate măsurile necesare pentru ca acest demers să se desfăşoare în deplină siguranţă"

Sâmbătă va fi prima seară când se vor putea viziona, în Muzeul ASTRA, filme din bărci de pe lac. Vor fi proiectate trei scurt-metraje: "Mother Nature", The Ocean", "Story of Fatat". Proiecţiile vor continua în zilele de duminică şi luni.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL