Coronavirus - România: 205793 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Povestea unei supraviețuitoare, pe patul de spital. ”Chiar dacă ardea, am zis să nu țip, să...”

Thursday, 05 November 2015, 11:27 Sursă: REALITATEA.NET

Teodora, căci așa se numește fata, a acceptat să răspundă la câteva întrebări despre drama trăită și a povestit cum a reușit să scape cu viață din incendiu, potrivit click.ro.

„Am fugit, la un moment dat m-am uitat în spate și l-am văzut pe prietenul meu care acum este ars și l-am prins de mână, numai că, în momentul în care m-am întors să-l prind de mână m-am împiedicat. Eram mai aproape de ușă. M-am împiedicat și am căzut peste niște oameni și în momentul ăla au căzut și niște oameni peste mine și-am fost prinsă între ei.

Am stat calmă și nu m-am mișcat foarte mult, mi-era să nu mă lovesc. Am simțit că se mișcă spre ușă și am zis «Ok, stau liniștită, că o să mă ducă la ușă, sigur». Presupun că, un pic mai târziu, au deschis ușa și s-a produs acel fum care a ars. Când a venit acel val foarte fierbinte am știut să-mi țin respirația ca să nu pățesc nimic. Chiar dacă ardea, am zis să nu țip, să-mi țin respirația, că mai rău fac dacă țip”, a povestit Teodora.

Mai mult, adolescenta a îndurat durerile groaznice, iar speranța a determinat-o să aștepte: „Am avut niște momente în care mă durea foarte tare, mă storceau foarte tare și am reușit să ies după ce l-au tras pe un băiat de pe mine. Nu știu cine m-a tras și chiar vreau să știu cine m-a tras ca să-i mulțumesc. M-a luat de mână și m-a tras afară”.

 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL