Coronavirus - România: 5202 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

PMP va vota guvernul liberal format de Florin Cîțu

Tuesday, 03 March 2020, 22:05 Sursă: realitatea.net

 

Declarația a fost făcută marți, la finalul discuţiilor pe care le-a avut PMP cu reprezentanţii PNL la Palatul Victoria. Eugen Tomac a declarat că acest demers este necesar întrucât România are nevoie de un guvern stabil.

„Am susţinut guvernul Orban anul trecut. Nu avem o problemă să dăm un vot de învestire pentru guvernul Cîţu în ziua în care se va stabili acest vot. Cerinţa cea mai mare a PMP este stabilitatea ţării. Deci dăm acest vot în primul rând pentru că ne dorim ca România să aibă un guvern stabil, într-un timp cât mai scurt”, a afirmat Eugen Tomac.

Prima serie de miniștri propuși în noul Guvern Cîțu au fost audiați marți în Parlament. Doar trei dintre cei șase au trecut testul. Este vorba de Nicolae Ciucă, ministrul propus la Apărare, Costel Alexe, ministrul desemnat pentru Mediu, Adrian Oros, ministrul desemnat al Agriculturii

Au început audierile miniștrilor propuși în Cabinetul Cîțu. Ciucă, aviz pozitiv la Apărare

Ion Ștefan este al treilea ministru propus care nu a trecut marți testul din Parlament. Și ministrul propus pentru Finanțe, Lucian Ovidiu Heiuș, și Cătălin Predoiu, ministrul propus pentru Justiție, au primit aviz negativ. Heiuș este, de altfel, singura diferență dintre cele doua guverne Orban și guvernul Cîțu.

Ion Ștefan, propus la Ministerul Dezvoltării, A PICAT testul în Parlament


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-03-04 09:10:11
Valeriu

Cum dracu' se face că toți infractorii când ajung în arest sau în pentitenciar sunt grav bolnavi, unii chiar nu pot fi tratați în "românica"?! Da' când au săvârșit fapta/faptele penale, boala nu era o problemă!!! Jegurile de judecători constată că nu există infracțiune, ba' pronunță cu suspendare, însă niciodată cu confiscare extinsă! FMM de javre!!! O țară de infractori și prostituate și prostituate, asta am ajuns!

2020-03-04 09:22:43
Valeriu

Îmi asum greșelile de editare a textului. Așa se întâmplă când ești grăbit, iar telefonul are și alte funcții pornite. Însă, opinia mea descrie adevărul în stare pură.

2020-03-04 12:22:24
Costel

Miniștrii PSD si cei PNL sunt aceeași mizerie.

Alte articole din: ACTUAL