Coronavirus - România: 18594 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Planta care ține la distanță infarctul și cancerul

Tuesday, 12 September 2017, 09:25 Sursă: REALITATEA.NET

Păpădia, căci despre ea este vorba, are proprietatea de a susține buna funcționare a ficatului, având rolul de a-l curăța de toxinele acumulate la nivelul său, dar și de reducere a colesterolului rău.

Fiind bogată în vitamina B6, vitamina C, fier, calciu, potasiu, acid folic dar și magneziu, această plantă se transformă cu ușurință în aliatul sănătății tale.

Remediu împotriva cancerului

Universitatea canadiană din Windsor a studiat efectele păpădiei asupra organismului uman și a ajuns la concluzia că această plantă poate fi un remediu extrem de puternic și de bun împotriva dezvoltării celulelor canceroase. Mai mult de atât, cercetătorii afirmă faptul că, aceasta poate ajuta la distrugerea celulelor canceroase într-un interval de 48 de ore fără a afecta în vreun fel celulele sănătoase. În felul acesta, ceaiul de păpădie find la fel de puternic precum ședințele de chimioterapie, însă în același timp mult mai ușor de tolerat de către organism.

Are acțiune detoxifiantă

Păpădia are efect depurativ, de curățare a sângelui, reducând nivelul de colesterol rău și de detoxifiere a ficatului. Asigură în felul acesta un tonus bun întregului organism.

Favorizează evacuarea bilei, având totodată proprietăți laxative, antiputride, antibiotice, descongestionante și de stimulare a secreției pancreatice.

Află mai multe despre cum să ții cancerul la distanță AICI


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL