Patru lucruri pe care ginecologul NU are voie să le facă în timpul examinării

Thursday, 27 October 2016, 17:54 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

1. Nu are voie să te judece
În timpul unei consultaţii de acest gen, trebuie să fii sinceră cu medicul pentru că acesta să poate stabili cu mai multă uşurinţă care este cauza problemei tale. Cu toate astea, el are datoria să fie profesionist şi să nu te judece, indiferent de informaţiile pe care i le furnizezi.

2. Nu trebuie să-ţi impună anumite convingeri
Ginecologul se angajează să-ţi păstreze sănătatea, dar medicul nu trebuie să-şi dea cu părerea în legătură cu ce ar trebui să faci sau nu. Să-şi impună convingerile de orice fel.

3. Comentariile urâte sunt aspru pedepsite
Ginecologul nu ar trebui să comenteze în legătură cu trupul tău, doar dacă este în scopul examinării medicale. Orice discuţie despre aspectul corpului, care nu este legată de sănătatea ta nu este permisă.

4. O examinare fără explicaţii
Fiecare femeie merită să cunoască starea sănătăţii ei. Aşa că, după fiecare consult, ginecologul trebuie să-ţi dea o explicaţie detaliată. Te va ajuta să te relaxezi şi examinarea va fi mai confortabilă.

În cazul în care medicul ginecolog "uită" să-ţi spun ce e în neregulă cu tine, nu ezita să-l întrebi orice în legătură cu examinarea.

Sursa: lyla.ro


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SĂNĂTATE