Pasager așezat pe un scaun fără spătar într-un avion Wizz Air. Cum se apără compania

Thursday, 20 July 2017, 07:48, Sursă: REALITATEA.NET

O imagine cu o femeie care călătoreşte cu o cursă Wizz Air pe un scaun fără spătar a apărut în mediul online și a iscat numeroase reacții.

Adaugă părerea ta

Imagine a fost postată pe o rețea de socializare de un pasager al aeronavei, fiind însoțită de mesajul ”"în avionul Wizzair de la Cluj se poate întampla să nu ai spătar".

Reprezentanţii companiei aeriene au transmis o declaraţie oficială în jurul orei 19.30 legat de imagine care circulă pe internet. Ei spun că aeronava se afla la sol în momentul în care a fost făcută acea fotografie şi că în timpul zborului femeia a fost mutată pe un alt scaun.

„Se întâmplă uneori ca scaunele din aeronave să devină inutilizabile din cauza folosirii lor necorespunzătoare de către pasageri şi nu este posibilă remedierea acestora imediat. Wizz Air confirmă că în cazul în care există un scaun deteriorat sau nefuncţional în aeronavele sale, acesta va fi clar marcat şi pasagerilor nu li se va permite să călătorească pe un astfel de loc. Se poate observa clar din imaginea prezentată că aeronava este încă la sol şi că îmbarcarea pasagerilor este în curs de desfăşurare. Înainte de decolare şi pe întreaga durată a zborului, persoana în cauză a fost mutată pe un loc corespunzător, în conformitate cu procedurile de siguranţă ale Wizz Air. Wizz Air reconfirmă că principala sa prioritate este siguranţa pasagerilor, a echipajului şi a aeronavelor“, susţin reprezentanţii companiei aeriene, potrivit adevarul.ro.