Coronavirus - România: 27746 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Orban se declară un susținător al vaccinului: ”Ar trebui să contracarăm toate absurditățile și toate aberațiile”

Tuesday, 02 June 2020, 20:51 Sursă: Realitatea.NET

„Strategia dezinformărilor legat de vaccinare este elaborată în afara Europei, mai spre est. Ar trebui să fim și noi mai proactivi, să derulăm campanii în care să contracarăm toate absurditățile și toate aberațiile pe care le-am auzit în campaniile pe care nu știu cine le finanțează.

E clar că sunt finanțate campaniile antivacciniștilor, care în mod evident, fac parte dintr-un mecanism elaborat al unei strategii de dezinformare care e aplicată nu numai în România, ci și în alte țări din Europa și care în mare parte cred că-și are izvorul în afara Europei, mai spre est”, a declarat premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban a mai spus că vaccinul este un instrument fundamental de luptă împotriva bolilor. „Noi și acum căutăm vaccin anti COVID și tratament. În gândirea pe care o avem pentru toamnă, când se estimează o revenire a epidemiei, ne gândim să facem o vaccinare antigripă pe scară largă, trei-patru milioane, câte doze reușim să adunăm, ca un mijloc de a simplifica. În fine, vaccinul e foarte important. Reacția noastră trebuie să fie campanii inteligente în care să-i convinge pe toți aceia care pot cădea pradă acestor dezinformării”, a comentat Ludovic Orban, la un post TV.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL