Olguţa Vasilescu, mesaj ironic pentru L.C. Kovesi: Să aibă încredere în Justiție, zic!

Wednesday, 13 February 2019, 22:32, Sursă: REALITATEA.NET

Lia Olguţa Vasilescu i-a transmis, ironic, fostului procuror şef al DNA "să aibă încredere în Justiție". Vasilescu a fost primu lider PSD care a reacţionează la ştirea că Laura Codruţa Kovesi a fost pusă sub urmărire penală şi va fi audiată vineri, în ziua în care stabilise să plece la Bruxelles.

Adaugă părerea ta

"Am trăit s-o văd și pe-asta! Laura Codruta Kovesi se plânge ca e abuzată de “statul de drept”! Când? Exact când își făcea campanie sa devină procuror șef european... Pe bune? Sa le spună asta celor care au fost acuzați fix in campanie electorală! Pai sa aibă încredere in Justiție, zic! Ca parca așa era șlagărul “penalilor”... Și, ca să lucram cu materialul clientului, “niște penaaaaali, vor sa conducă țara!” Bine, in speța de fata, chiar Europa! Sau “in politica nu exista prezumția de nevinovăție (ea fiind susținută politic de grupul PPE), iar persoanele asupra cărora planează suspiciuni rezonabile trebuie sa facă un pas lateral”. Am citat corect, nu?

P.S. Și pe mine m-ai chemat tot ca “suspect”. Noroc că, de la cazul meu, s-au mai schimbat metodele!", a scris Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Fostă şefă a Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi a anunţat, joi seară, că a fost citată, ca suspectă, la Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie, într-un dosar în care acuzaţiile sunt de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă în legătură cu repatrierea omului de afaceri Popa. Audierea fostei şefe a DNA va avea loc vineri, 15 februarie, la ora 13:00.

Alte articole din: Ultimele Stiri