Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

O ieşeancă a angajat o bonă. Aceasta a rămas însărcinată. A înnebunit când a aflat cu cine

Tuesday, 18 April 2017, 11:31 Sursă: REALITATEA.NET

"Tatăl copiilor stătea tot timpul la calculator, nu lucra, stătea doar acasă. Eu munceam şi am angajat o bonă pentru copii. Bona stătea cu copiii şi cu concubinul meu în fiecare zi. Bona pe care o angajasem avea frecvent vânătăi pe ea. O întrebam unde se loveşte, iar ea îmi spunea ba că s-a lovit de nu ştiu ce dulap, ba că în timp ce punea rufe la spălat şi tot aşa. La un moment dat mi-a spus că vrea să meargă la doctor pentru că îi întârziase menstruaţia. Mi-am făcut griji, am crezut că este bolnavă având în vedere că ea locuia numai la mine şi nu avea relaţii", a spus Alexandrina.

Din momentul în care femeia a aflat că bona are probleme a început haosul. "Am vrut să merg cu ea la doctor, dar a refuzat. Atunci mi-am dat seama că este ceva la mijloc. Am întrebat-o dacă nu cumva este însărcinată. Atunci a început să plângă şi mi-a spus că este. Am întrebat-o cine este tatăl...ea nu ieşea din casă. Atunci mi-a pus că este vorba despre Marcel, concubinul meu şi tatăl copiilor mei. L-am sunat şi l-am întrebat despre asta, iar el a negat iniţial", a completat femeia.

Din acel momet Alexandrina a decis să se separe de concubin. "I-am spus că nu mai are ce caută la mine şi la copiii mei. Bona mi-a spus că vrea să facă avort. A făcut asta, iar eu am lăsat-o să aibă în continuare grijă de copii. Marcel, concubinul meu mi-a spus că nu va plăti pensie alimentară şi nu se va lăsa până nu îmi va lua copiii, deşi ei erau pe numele meu", a declarat Alexandrina.

După mai multe procese, femeia a fost acuzată de trafic de persoane şi condamnată la închisoare în Germania. Copiii ei au ajuns acum într-un centru de plasament din România şi încearcă disperată să îi recupereze, scrie bzi.ro.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL