Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

NOI măsuri după deschiderea parcurilor din Capitală. Viceprimarul Aurelian Bădulescu, anunț despre deschiderea locurilor de joacă

Wednesday, 13 May 2020, 10:31 Sursă: Realitatea.NET

Aurelian Bădulescu spune că se așteaptă hotărârile de la Guvern și Parlament, după aceea urmând a se stabili care sunt obligațiile. Comitetul municipal va hotărî măsurile pe care trebuie să le urmeze cei care vor păși în parcuri după ce se termină starea de urgență.

”Protocolul de administrare a parcului este în lucru. S-a redactat un set de reguli minime care vor trebui respectate. Referitor la locurile de joacă, s-a luat în discuție și acest lucru, dar asta va fi în funcție de recomandările direcției de sănătate. Dacă vor identifica un potențial risc, acestea vor rămâne închise”, a spus viceprimarul Capitalei, la Realitatea PLUS.

Referitor la posibilitatea de a se limita accesul persoanelor în parc la un anumit număr, Aurelian Bădulescu a declarat că parcurile au suprafețe mari, nu se pune această problemă, și, în plus, locuitorii municipiului București și-au asumat un comportament adecvat și vor respecta regulamentul. Mai mult, jandarmii și polițiștii vor sta la intrarea în parcuri cu măști și dezonfectat pentru cei care nu au.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL