Coronavirus - România: 691488 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Noi detalii despre medicul fals: a mutilat peste 50 de victime! Femeia a fost ajutată de soțul ei: proxenet | Vedete traficate

Saturday, 05 December 2020, 09:18 Sursă: Realitatea.NET

Serviciul de Investigații Criminale din Poliția Capitalei s-a sesizat din oficiu că o femeie, care ar pretinde că este medic, face intervenții chirurgicale minim invazive în domeniul estetic. Polițiștii spun că femeia, fără drept de liberă practică pe teritoriul României, cu sprijinul unor alte persoane, ar fi închiriat spații de tip cabinet medical, în care efectua diverse proceduri de microchirurgie estetică.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, femeia, care era cosmetician și nu doctor, se recomanda drept dr. Lana, ea fiind originară din Republica Moldova. Cabinetul avea tarife de câteva sute de euro pentru procedurile de înfrumuseţare, conform paginii de Facebook prin intermediul căreia cosmeticiana își promova activitatea.

Persoanele vizate în acest dosar au fost duse la audieri la sediul Serviciului Investigații Criminale din Poliția Capitalei. De asemenea, au fost audiate mai multe persoane care ar fi fost induse în eroare și au fost supuse unor astfel de intervenții estetice.

Ciprian Romanescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei: Un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și exercitare a unei profesii fără drept.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL