Coronavirus - România: 479634 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

VIDEO Nicușor Dan: Cine are probleme cu apa caldă, să o întrebe pe Firea, ea este încă primar general

Thursday, 22 October 2020, 10:27 Sursă: realitatea.net

"Din păcate, nu este bine înțeles. În ultimele 4 săptămâni, primarul general a fost Gabriela Firea, săptămâna aceasta și săptămâna viitorar este tot ea. Dacă cineva are probleme cu apa caldă, să o întrebe pe Firea. Este un primar care și-a abandonat mandatul și nu s-a mai ocupat deloc de lucrurile, și așa puține, pe care le făcea. Practic, i-a abandonat pe bucureșteni în plină pandemie. (...) Vreasu să remarc răutatea și rea-voința acestui personaj care atâția ani a pozat în întruchiparea valorilor creștine" a afirmat Nicușor Dan, la o conferință de presă organizată chiar în față Primăriei Generale a Capitalei.

Edilul PNL - USR Plus a criticat și modul în care Gabriela Firea a înțeles să-i blocheze accesul la funcție, relatând despre cele 52 de contestații depuse de PSD.

"Sunt motive ridicole, se vorbește despre fraudarea algerilor, în stilul conspiraționist cu care PSD ne-a obișnuit, iar acele cereri sunt copy-paste una după alta, s-au copiat inclusiv greșeliele și se cere reluarea alegerilor locale în București. (...) În mod deliberat, se pregătește o iarnă grea pentru bucureșteni în ceea ce privește serviciile de apă caldă și căldură pentru ca PSD să dea vina pe noua administrație, că nu e în stare să rezolve problemele. Eu sper ca luni să se dea respingerea acelor plângeri.  Bucureștiul va avea trei mari probleme: criza medicală, criza apei calde și criza financiară. Când m-am referit la probleme spun despre măsuri preliminare, acolo e nevoie de stocuri, de materiale și nu am informații că se întâmplă acest lucru", a declarat Nicușor Dan.

 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL