Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

STARE DE URGENȚĂ | Tătaru, după recordul de cazuri: ”Poate ajungem la suprapopularea terapiilor intensive, care va fi un semnal de ALARMĂ”

Wednesday, 22 July 2020, 14:54 Sursă: Realitatea.NET

”În acest moment nu avem perspectiva unei stări de urgență, dar starea de alertă se va menține atâta timp cât vom reuși să gestionăm și vom vedea că mergem pe acea pantă descendentă.

Repet, nu m-aş gândi cam când ar putea să vină o stare de urgență, m-aş gândi cum facem ca toți dintre noi să ne respectăm partea noastră de treabă. Noi, ca sistem medical, suntem cei care tratăm, indiferent că vin doi, că vin 20 sau că vin 200.

La un moment dat poate ajungem la acea suprapopulare a terapiilor intensive, care va însemna un semnal de alarmă, dar mai există un agent economic care a beneficiat de o relaxare, care îşi desfășoară activitatea, care ar trebui să fie în condițiile pe care le am, eu știu, le-am agreat și noi, ca Minister al Sănătății și Ministerul Turismului și Ministerul Transporturilor și ar ei trebui să respecte, cei care beneficiază, populația civilă, la rând, ar trebui să le respecte”, a spus ministrul Nelu Tătaru.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL