Coronavirus - România: 29620 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

UPDATE: Eugen Teodorovici neagă scenariul că ar dori fotoliul lui Isărescu

Wednesday, 19 June 2019, 10:21 Sursă: REALITATEA.NET

„Am auzit această aberație. Dacă doresc o anumită poziție o să o anunț public. Nu stau să fac jocuri de culise sau să trimit știri. Nu mă interesează”, a afirmat Eugen Teodorovici, citat de Mediafax.

Potrivit unor surse citate de economica.net, lupta pentru postul de viitor guvernator al Băncii Naţionale ar urma să se dea între Cristian Popa, fost viceguvernator BNR din partea PNL, agreat de actualul guvernator şi ministrul Eugen Teodorovici.

Mugur Isarescu ocupă funcția de 18 ani și se va retrage în această toamnă. Teodorovici se află la al treilea mandat de ministru în trei guverne diferite. 

Potrivit Bloomberg, România este ultima ţară care dă dureri de cap oficialilor UE, care încearcă să răspundă ameninţărilor la adresa democraţiei venite din alte state ale fostului bloc comunist. Comitetele de politică monetară ale băncilor centrale din Ungaria şi Polonia sunt deja alcătuite din oamenii care sunt aliaţi ai guvernelor.


Până acum, Mugur Isărescu nu a fost explicit cu privire la intenţiile sale, lăsând să se înţeleagă că vârsta ar putea să îi influenţeze decizia. 

Detalii pe Realitatea Financiară.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL